Stigao je maj u moj kraj

Stigao je već odavno mesec maj.On je jedan od najživljih meseci u godini.

Ustala sam rano.Na nebu ni jednog oblačka.Sunce prosipa svoje zrake i toplinom miluje cveće ispred kuće.Sunčani maj donosi sa sobom lepo vreme.Celu moju baštu je obuklo u svečane haljine kao da ih je samo sašilo.Zaljubljene bubice su se razmilele i ljube se s mirisnim cvećem,dok nežni oblaci miluju mlado prolećno sunce.Na obližnjoj livadi čuje se žagor dece.Trče srećni i razdragani radujući se majskom danu.Priroda se uveliko budi i u zelenoj šumi čuje se nežni cvrkut veselih ptica.Maj je zelene mirisne livade posuo šarenim cvetićima i lepršavim leptirićima.Oseća se svežina vazduha kraj šumskog potočica u kome se ogledaju prelepe krošnje drveća.Bistri potok žubori svoju pesmu.Mnogobrojni insekti zuje na sve strane ,kao da igraju prolećni valcer.A tu i životinje se oglašavaju svojom melodijom.Rađaju se nove majske ljubavi.

Ja najviše volim mesec maj,jer je tada moj kraj veseo i raznobojan i ćini mi se da sva priroda cveta i peva.

Povezani tekstovi:

Stigao je mesec maj u naš kraj

Najlepši je mesec maj

STIGAO JE MAJ U NAŠ KRAJ

Čudan je ovaj svet u meni

MOJA NEOSTVARENA ŽELJA

Na kraju četvorogodišnjeg druženja

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.