Tags:

Nada Zenović - glavni i odgovorni urednik. Nada je započela svoj rad ne sajtu davne 2009. godine. Svojom upornošću i trudom je pisala da sajt bude što zanimljiviji i tako je došla do verne publike portala Kaficamagazin. Nada smatra da je dobar kvalitet tekstova ključ uspeha i kada posetioci na sajtu nađu ono što traže, tada imate vernu publiku.

Neda Danilović - administrator sajta. Neda je osnovala sajt 2009. Želela je da ima sajt koji će biti portal o raznim temama. Trudeći se iz godine u godinu i verujući u uspeh, poseta na sajtu se povećavala iz godine u godinu. Sada smo omiljena veb stranica kod mlađe populacije i ponosimo se time.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.