Prijatelji su kao zvezde

Pogledah u nebo, zamislih se i zapitah se koja je moja zvezda među toliko zvezda. Odabrah jednu, učini mi se da je zasijala jače od svih. Osetih toplinu koja mi se razliva po telu.

          Pomislih, pa takvu istu toplinu osetim kad ugledam mamu, tatu, sestru, moje nerazdvojne drugarice. Pa zvezde su sa nama! Moje drugarice su moje zvezde!

          Sa njima delim sve lepe trenutke, sve tajne. Jednom kad sam povredila nogu, odmah su mi pritrčale i pomogle mi da stignem do učionice. Kada im je što god potrebno, sve što mogu pomognem im. Delim sa njima sve, pribor, slatkiše...Sa njima se najlepše igram,nikad se nismo posvađale, rodjendane ne slavimo jedna bez druge.Zajedno smo u školi, a kad god imamo slobodno vreme idemo jedna kod druge. Telefonom se čujemo svakodnevno.

      Nataša,Tanja, Ivana i moja sestra Jovana su moje zvezde. Sijaju u mojim mislima i mojim snovima. Greju me i blistaju za mene i ja za njih.

                                                                                                               Teodora Đurić IV r. 

                                                                      

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.