Na kraju četvorogodišnjeg druženja

Godina za godinom prodje i četvorogodišnje druženje brzo prodje.

     Sećam se to davno beše. Dok mi mali bili od svega smo se krili. Kad smo prvi put u male žute avione seli lako smo azbuku i čitanje naučili. Tako mali smo znali tajnu da čuvamo i druženje prihvatimo. Učili smo učili.Upoznali smo učitelje i učiteljice i zapamtili bitne rečenice. Matematika je snažna i veoma važna. Vreme je letelo kao ptica lastavica. Učiteljicama smo zahvalni za prenošeno znanje. Spremni smo petaci, niko neće našu pamet da baci.Jako smo tužni što napuštamo učiteljice i dolazimo kod nastavnika.

       Dosta smo naučili. Upoznali smo prijatelje, ali smo tužni zbog rastanka četvorogodišnjeg druženja.

                                                                                     Sara Lekić IVr. Štubik

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.