sastav:Rastajemo se s nasom učiteljicom

Kao tren prošle su četiri godine. Jako mi je žao,zato što se rastajemo sa našom učiteljicom Zenović Nadom.Zračila je lepotom,srednjeg je rasta,crne kose i zelenih očiju .S ponosom ćemo je pamtiti.U našem razredu nas je bilo četvoro:Ivan,Nevena, Dijana i ja.S našom učiteljicom  Nadom brzo su nam tekli školski dani.Naučila nas je da čitamo,pišemo,pevamo,crtamo i još mnogo toga. Najvažniju stvar koju nas je naučila je to da budemo složni,vredni,druželjubivi,veseli...Učila nas je i prenosila znanje s ljubavlju. Njene tople reči će nam nedostajati.Pripremala nas je za dalje školovanje,radovala se nasem uspehu,bodrila nas je da se sve moze nauciti ako smo dovoljno uporni i vredni.Vreme provedeno u školi i sve aktivnosti su bile zanimljive.Bilo je dosta nestašluka kojih cemo se rado sećati.

  Sve četiri godine su brzo proletele,a pred odlazak u peti razred obećavamo da ćemo se i dalje lepo družiti.U sećanju će nam zauvek ostati Vaša dobrota i puno ljubavi za sve nas. Zahvaljujemo se Vama učiteljice na prelepom učenju i druženju.HVALA VAM!!!

                                                                                                                               Vaši učenici

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.