Pravo prijateljstvo

Želim da opišem isvoju najbolju drugaricu po imenu Maja.

     Visokog je rasta,prelepog izgleda,duge smeđe kose blago uvijene.Zrači lepotom,njeno nežno lice krase krupne kestenjaste oči.Izabrala sam baš nju, zato što je obožavam.Volim da se družim s njom jer je beskrajno duhovita i veliki je drug.Starija je od mene godinu dana.Obožavam da slušam njene priče koje me uvek slatko nasmeju.Nedostaje mi kad ona ne dodje u školu, sve je nekako prazno bez nje i ja se osećam tužno i usamljeno.Mi putujemo zajedno do skole kombijem i imamo zajedničke teme i čuvamo po koju tajnu.Pošto putujemo, posle časova Maja i ja ostajemo u učionici da čekamo prevoz i tada se  igramo, jurimo i na glas smejemo.To je naše slobodno vreme i tada se ne razdvajamo. Delimo sve što imamo i kocku čokolade delimo.

        I pored druženja i školskih obaveza koja nas vezuju za školu, Maja i ja uvek nađemo malo vremena da se posvetimo jedna drugoj.

                                                                                                 Stepanović Jelena III razred

 

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.