Sloboda

Sloboda se ne moze opisati milionima reči, a u suštini znači hrabrost postojanje čovečanstva.

   Svaki čovek sebe gradi na osnovu neke svoje slobode.Sloboda je poštovanje samo sebe i svog izbora.Gledajući prirodu vidim da je sve u vezi i skladu s slobodom.Priroda je najlepše i neprocenjivo bogatstvo čarobnih i prelepih pejzaža i prirodnih pojava.Čak i ceo životinjski , biljni svet imaju svoju slobodu. Slobodu govora, ponašanja, življenja, disanja i postojanja.

    Kada bi svuda vladao mir i sloboda svet bi bio mnogo drugačiji. Ne bi smo se opterećivali, gradili bi budućnost i čuvali planetu od razaranja. Svi bi smo bili složni, sunce bi lepše i jače sijalo i krasilo našu zemlju. Sve bi tada bilo kao u bajkama. Ne bi tada bilo ratova, gladi i bede...Svi bi bili srećni,složni, vladao bi mir. Jednostavno sloboda i mir se ne mogu kupiti ,jer su neprocenljive vrednosti.

Samo što toga nismo ni sami svesni.

       Kada bi bilo slobode i mira Sunce bi jače grejalo.

                                                                            Lekić Sara IV razred

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.