Žena kojoj se divim

Kojim rečima opisati ženu majku? Bez njene utehe u teškim trenutcima ne bi smo znali koliko brine o našim osećanjima.Ona je uvek tu da me uteši, zagrli njenim nežnim i toplim rukama.

       Kad dodjem iz škole ona me uvek dočeka nasmejana, srećna i odmah me zapita kako je protekao dan u školi,ima li šala u odeljenju i ima li domaćih zadataka.

    Zabrinuta je kad vidi da sam tužna, neraspoložena, da me nešto muči i brine. Ona se uvek nadje tu pored mene.Pomiluje me po kosi,zagrli, kaže neku toplu reč koja mene čini srećnom.

  Majka je ta koja spaja rana jutra i tihe noćne sati. Ko bi s nama gledao kroz prozor u svet, ko bi nam otkrivao tajne o ljudskoj sreći.

                                                                                                                            Stepanović Jelena III razred

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.