Svi smo se smejali

Dogodilo se to kad sam imao četiri godine.Žrtva je bio moj deda. Uvek sam ga dočekivao željan igre i smeha. Tog dana deda je doputovao vozom, iz Niša. Bio je umoran. Posle ručka, legao je da se malo odmori i zaspao.

     Nikako nisam mogao da shvatim zašto deda neće da se igra. Nekoliko puta sam pokušavao da ga probudim ali, mama me je uvek zaustavljala. Deda je i dalje hrkao otvorenih usta. Odjednom sam se nečega setio, ubedjen da je to pravo rešenje. Sipao sam dedi vodu u usta. Niko me nije video. Kada je iz pravca kreveta nešto počelo da klokoće i krklja, mama i tata su zbunjeno i uplašeno gledali dedu, a on je sav  crven u licu skočio sa kreveta. U trenutku  su svi shvatili šta sam uradio.

     Pošto dedi nije bilo ništa, počeo je da se smeje. Svi smo se smejali, a moj deda na moju veliku radost, više nije želeo da spava.

                                                                                          Vladimir Manasijević

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.