Volim jesen

Volim kad jesen nam stiže i list po list pada se i niže.Jesen je obojila prirodu sa svih strana. Sve što je bilo zeleno, postalo je šareno. Okačila je svoje slike na suve grane i široke poljane.Pod nogama lišće šušti, sa neba kiša pljušti,a paprika se uveliko ljušti. Često šetam kraj reke dok gledam vesele šumarke.Radujem se polasku u školi, jer u školu rado idem i dobar sam djak i ne samo to, volim da se družim. Sunce koje svakog jutra naše prozore mije, u zlatnoj jeseni se krije. Nema godine bez jeseni, nema jeseni bez kiše, kad malo bolje razmislimmm ja jesen volim najviše.

                                                                                                                Aleksandra Mamajić

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.