Kako sam provela letnji raspust

Letnji raspust mi je bio jedan od najlepsih. Provela sam, kao nikad do sada sa svojim društvom. Bili smo na crnogorskom primorju, obišli poznata mesta, peščane plaže.

     Organizovano smo išli preko Crvenog krsta.Sa mnom išle su sestre i drugari iz našeg kraja i letovali smo u Baošićimai  12 dana.Za to vreme upoznala sam mnogo novih osoba koje mi i danas puno znace. Šetali smo kraj obale mora diveći se plavo-zelenoj, čistoj površini vode koja se stapa negde u daljini s plavetnilom neba.I sada u mislima vidim penušavo more koje  nosi sa sobom iznenadjenja, kada se od brodova voda  talasa,od vetrova talasi su sve veći,a nekada nemirni talasi mogu biti veći od nekoliko metara.Osecam miris joda i obližnjih četinara.A užareno sunce greje kao užarena zvezda. Išli smo na kupanje, imali časove plivanja. Bilo je zabavno,u vodi smo se igrali raznih igara,oprobali smo se na pedolinama,barkama. Vozili smo se brodićima.Vodič nam je pričao o Svetom Stefanu,o legendama toga kraja.Na sve strane vozili su se skuterima,jedrilicama..Noću smo imali razne priredbe i žurke gde smo pevali, igrali i družili se. Sreća se videla na našim licima,sve nam je prijalo.Sladili smo se ukusnim desertima,sladoledima i ukusnim krofnama sa čokoladom.  Ovog leta sam stvarno naučila da plivam.Najsrećnija sam bila kad sam dobila diplomu da sam položila plivanje.

          Ovaj raspust pamtiću po lepim trenutcima i uspomenama koje nosim u srcu.

                                                                                             

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.