Rana jesen stiže

Polako, ali sigurno jesen je zakoračila i u moj kraj.

      Nema više onih toplih dana, već nam jutra postaju svezija i hladnija. S velikom radošću očekivala sam jesen. Volim i radujem se početku školske godine. Rado se pridružujem mami u spremanju zimnice, džemova, ajvara i još mnogo toga. Ova jesen je darovita, bogata gde god se okrenes.

       Šetajući šumom zanesena lepotom jesenjih boja koje očaravaju. Oseća se svežina u vazduhu.Do mene dopiru opojni mirisi zrelih voćaka i vinograda gde se uveliko bere groždje.

       Stiže jesen i u meni budi najlepša osećanja. I pored svih darova jesen je meni draga i mila, jer sa sobom nosi puno iznenadjenja.

                                                                                                                                                    STEPANOVIĆ  JELENA IIIrazred

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.