Stiže jesen

Dugo i toplo leto je iza nas, a smenila ga je šarenolika jesen. Moje selo je rana jesen nakitila lepim i vatrenim bojama.

      Zlatno lišće prekriva stazu u parku i šušti pod nogama. Moji drugari i ja volimo u parku da tražimo plodove kestena. Zatim pravimo razlićite figurice životinja koje nas podsećaju na to da život u parku još nije sasvim utihnuo. Sunce još uvek caruje uzvišenim plavim nebom. Sunčevi zraci još uvek osvetljavaju i greju, pobedjuju oblake i kišu. Ljudi se užurbano spremaju za predstojeću zimu.Trpeze su pune jesenjih plodova. Vazduhom odzvanja zvuk sekire koja nemilosrdno ratuje s drvima. Kiše jesenje još uvek zaobilaze naše selo.

      Uživamo u šarenilu prirode. S radošću nam stiže jesen i daruje nas zrelim i mirisnim plodovima.

                                                                                    MILENKOVIĆ  MILICA  IIIrazred

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.