Moja mama

       Svakodnevno me okružuju mnogi ljudi. Želim da upoznam osobe dobrog srca. Ali ja imam samo jednu takvu osobu kojoj sam se divila i kojoj ću se uvek diviti.

To je moja mama. Ima tužno ime Suzana, puna je suza, ali ne ...Moja mama je jedna krupna i jaka žena, može da podigne stenu...Šalim se samo ne može stenu, ali može da zagrli brata i mene u isto vreme, jer nas voli najviše na svetu. Krasi je crvena kosa i kestenjaste oči. Nežna je, brižna i ima veliko srce. Voli da ima reda u kući i zbog toga nas ponekad strogo pogleda, a tada brat i ja u mišju rupu se sakrijemo...Ma šalim se, to su oči jedne mame koje brinu za nas i iz kojih padaju suze ponekad, a da mi ne vidimo i ne znamo. Mi vidimo spoljašnju sreču i raspoloženost, ali ne vidimo unutrašnju bol. Moja mama je najvrednija žena koju znam. Veruje u brata i mene i pomaže nam da izadjemo na pravi put. Svakodnevno, sa puno ljubavi, nas isprati u školu i dočekuje. Ona je moj najveći prijatelj, sve moje tajne zna.

      Ja imam najbolju mamu na planeti. Želim za kraj da joj poručim da ću je uvek voleti najviše na svetu.

                                                                                                                        Barbulović  Monika      pohvaljen literarni rad

 

    

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.