Svi smo se slatko nasmejali

Ovo što ću vam sad ispričati dogodilo se kod babe i dede u selu. Moja baka, Cana, čuva tri koze, a svaka ima dva jarića. Jarići su bili nemirni , ali, zato meni uopšte nije bilo dosadno. Imao sam društvo iz komšiluka. Moj komšija Steva i ja smo se dogovorili da se igramo kauboja i Indijanaca. Našli smo stari šešir i bojce. Babinog petla smo očerupali, pa je Steva bio pravi indijanac. E, falili su nam konji, ali to su bili jarići. Taman smo ih uzjahali, kad se pojavi baka Cana sa jednim podužim prutom, te nas pojuri. Nastao je opšti haos. Bežali smo mi, a bežali su i jarići. Spasao nas je deda Ica otevši prut baba Cani. Posle nas je deda častio sladoledom, jer odavno nije video babu kako trči. Kasnije je i nama bilo smešno. Tako smo se svi nasmejali i u slast pojeli sladoled.

                                                                                                           Pedja  Daćić uč.  4. razreda   I nagrada

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.