Uspela šala

Jedne srede bio je kontrolni iz matematike, kada sam krenula od kuće bila sam jako zabrinuta.

     To je bio prvi kontrolni na početku ove školske godine. Kada je počeo čas, ja sam bila jako nervozna ali i sigurna u sebe da ja to dobro znam. Na kontrolnom je bilo dvanaest zadataka što mi je čudno jer nije kao u četvrtom razredu, ali sam sve uradila. Predala sam kontrolni i izašla sam sva zbunjena i ako sam sve odradila. Kad sam stigla kući, bila sam jako neraspoložena i s nestrpljenjem čekala rezultat. Kada je počeo čas matematike, nastavnik je podelio svima kontrolni i rekao pred odeljenjem da će u dnevnik upisati samo čiste petice bez greške. Pogledom na papir na kome je bio moj kontrolni smešila mi se čista petica. Jako sam se obradovala.

         Razmišljajući tako od škole do kuće, odlučila sam, da se našalim sa svojim roditeljima. Kad sam otključala vrata kuće, ja sam počela iz hodnika da molim:,, Molim Vas nemojte se ljutiti, na kontrolnom sam dobila jaku dvojku''. Mrkim pogledom  mama i tata su me zbunjeno gledali i u glas počeli da viču:,,To uopšte ne liči na ono dete iz četvrtog razreda koje ima sve petice''. Tata se naljutio i rekao mi je:,,Šta si se brukala za tu jaku dvojku što nije čista jedinica''.

    Kada je bilo jako gusto od teških kritika, ja nisam mogla da izdržim, počela sam da se smejem. Oni su me opet zbunjeno gledali puni besa.

  Pobedonosno rekla sam im ovo je bila mala šala, ali nikad se ne znaipak ovo je peti razred.

                                                                    Aleksandra Matić  V raz.

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.