sastav Majka je moj omiljen lik

     Najviše u mom srcu zauzima moja mama. Ona mi je najdraža jer je nežna i brižna. Kad mi je hladno, ona me zagrli jako i greje me.

          Oči i kosa moje mame su braon boje. Nije niska, a može se reći ni visoka. Moja mama mi uvek pomaže u nevolji. Ima veliko, plemenito i toplo srce, nije stroga. Ali ona je, ako smem reći, tvrdoglava i ponekad mi neke stvari ne dozvoljava jer se plaši za mene. Nikad me ne tuče,niti viče na mene. Kada joj nije po volji, ona kaže i ja je poslušam.

      Mnogo volim moju majku. Mislim da je ona najlepša, iako znam da niko nije savršen. Jedno je jasno,mame imaju nešto  zajedničko, a to da su nežne, brižne i strpljive.

          Za svaki otkucaj mog srca zaslužna je majka. I kad ona u moje oko ušeta nema mesta ni za kog, jer je ona najveća.

        Veća od svega!

                                                         David Matić  

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.