Draga ličnost

   Moja drugarica mi je i sestra i najbolja drugarica.

       Ona se zove Maja Lekić.Idemo zajedno u isti razred , imamo iste obaveze i lepo provodimo vreme u školi. Ona je vitke gradje, ima devet godina. Ima dugu, ravnu kosu koja je krasi ,smedje, bistre oči do kojih joj dopiru šiške. Voli da se lepo oblači,najlepše joj stoji roze boja uz njen nežan i mio ten.Tiha je,mirne prirode,ali je druželjubiva i omiljena u društvu. Zajedno nastupamo na školskim priredbama i to nam ne pada teško. Uživamo dok učimo da recitujemo, pevamo,igramo i naše nastupe prate naši roditelji. Letos smo zajedno išle na more.Upoznale smo mnogo novih drugara koji su bili na letovanju. Najzabavnije je bilo kad smo se igrale rizlom , moja seka Maja i ja smo se zatrpavale peskom i rizlom, a u vodi su bile male ribice, morski ježevi i meduze. .Preko dana smo bile na plaži,imale časove plivanja. Divila sam joj se kako se lako prevrtala u vodi vise puta,izvodila razne akrobacije i na kraju nepomično ležala na ledjima i sunčala se na vodi. Nezaboravna vožnja je bila brodom, obilazili smo kotorski zaliv i išli smo u Kotor. U muzeju smo razgledali umetničke radove.

    Moja Maja je draga ličnost koja mi ulepšava svaki dan. Ona mi je najbolja drugarica sa kojom sam provela letovanje sa puno raznih pustolovina i ja je puno,puno volim!

                                                     LEKIĆ  SARA  III  razred                               

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.