Moje zamišljeno druženje s jednom životinjom

Čuvamo  skoro sve domaće životinje,hranimo  ih, igramo se i dani nam brzo prolaze u druženju s njima.

     Imamo dosta zečeva. Sestra i ja najviše volimo zeca Tupka. On samo zna da trupa. Ne ume da bude kulturan, ne govori strane jezike. Ali je zato lep i snalažljiv. Bašta nam je redovno okopana i obršćena. Često svrati u komšiluk da se nahrani.Svi se žale na njega.Cepa džakove s kukuruzom i kad ga neko spazi on trupne i pobegne. Našao je devojku i zna čuda da pravi, a  kad padne mrak igraju valcer po putu. Treba ih samo videti kako su slatki i kako se on udvara njegovoj Iskrici. Rep mu je kao pufna za puder. Pribor za higijenu uvek nosi sa sobom i uvek je uredan, sve je pod konac. Ali zato je i vredan, kad uključi  kosilicu začas pokosi park.

        Zato moj zec ima pravo da bude mali frajer.

                                                           STOJKOVIĆ    MILENA   IV razred

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.