Sastav:Zimske igre

U mom mestu sneg je pao i svu je decu obradovao. Opisaću vam jedan nezaboravan dan, kako sam se igrala s mojim sestricama, Martinom i Andjelom. Pridružio nam se i moj brat Stefan. 

 

     Nije bilo dovoljno snega za sankanje. Od snega su se savile gole grane. Sunce nas je grejalo,a mi smo počeli da se grudvamo. Grudve su letele na sve strane. Hteli smo da napravimo Sneška Belića, ali da ne  liči na Sneška nego na Ajfelovu kulu. Svi smo odlučili da nas Sneško bude najviši i  najlepši u kraju i da mu se svi dive. Krenuli smo na posao, odlučni da pomažemo jedni drugima. Kako snega nije mnogo bilo, Martina i ja napunili smo punu kofu snega.Moj brat Stefan i Andjela poceli su da prave veliku kulu. Brat nije mogao da stigne do vrha, popeo se na kolica kako bi napravio vrh Ajfelove kule. Kula je bila visoka dva ipo metra. Kad smo završili rešili smo da je ogradimo snegom.Uživali smo dok smo se igrali.Naše igre na snegu bile su kao snežna bajka.

      Kad smo završili bili smo jako mokri i dosta gladni.Noć se polako spuštala,a mi najvredniji se vraćamo svojim kućama. Nadam se da ova zima neće dugo trajati, jedva čekam proleće.

                                                                                                  BARBULOVIĆ   MONIKA   IV  razred

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.