Kad zažmurim i kad zaspim

Od kad znam za sebe želja mi je bila da postanem muzičar.

         Kao mala jako sam volela da pevam i sviram. Stalno sam pevušila, crtala klavir i kao bajagi svirala. Moji prsti su bili prsti klavira po kojima bih svirala. Moji mama i tata su to primetili. Ubrzo sam pošla i u muzičku školu. Pevala sam na priredbama i raznim svečanostima. Nakon završetka predškolskog razreda razreda, iz nekih razloga, morala sam da se ispišem iz muzičke škole. Moja želja za tim se promenila. Postala je jača i snažnija. Sve sam više napredovala i nakon godinu dana pauze, ponovo sam pošla u muzičku školu. Kasnila sam jednu godinu s gradivom. Puno sam učila. Sve sam nadoknadila i sad idem u 4. razred. Sviram gitaru i prošle godine osvojila sam drugo mesto na takmičenju u Donjem Milanovcu.

   Moj san se nije završio. Budna ga sanjam. U mom snu muzičkom mogu dotaći zvezde, zagrliti nebo, pevati Suncu. Proputovaću svet, pevaću usamljenom starcu, napuštenom detetu. Sviraću sa uličnim sviračima, u isto vreme biću u simfonijskom orkestru. Dok pevam i sviram mogu biti mala i velika, mogu biti srećna i tužna, mogu da trčim, letim...mogu sve...baš sve. Muzika je moja ljubav!

      Ni jedna prepreka ne može da poljulja moj san i natera me da odustanem od njega. samo ljubavlju, nadom i verom mogu ostvariti svoj san.

                                                                                                                       LAZIĆ SOFIJA Vrazred 

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.