Mila moja mama

Moja mama je lepa i mila. Ona svakodnevno radi za mene i brata. Najčešće smo posle podne zajedno. Tada pričamo o školi, o radu, o svim mojim i njenim problemima i brigama. Duboko u meni ostaju sve njene tople reči. I tada osećam koliko je mamina duša nežna i čista. Znam da mene i brata voli najviše na svetu. Kao malena iskrica, njen lik je uvek ispred moga lica. U njenim dobrim očima dobrota blista. Uvek ume da me razume,da mi pruži sve što mi treba, ume da se šali i razveseli. Naljuti se, ponekad na mene za nestašluke ili loše ocene.

      Kad se razbolim, nad likom moje majke nadvije se tuga. Bdi nada mnom i pokušava da prikrije neraspoloženje. U njenom glasu i pogledu oseća se tuga.

      Moja mila mama se često igra sa mnom. To su nezaboravni trenutci za mene. Najviše volim kada smo svi na okupu,mama,tata,Dejan i ja.

       Moja mama je kao prekrasni majski cvet i ona ukrašava ceo moj život i svet.

                                                                            Bojan Bogojević  V razred

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.