Putovanje koje ću pamtiti

Leto pruža svakome niz mogućnosti. Tako su roditelji iznenadili brata i mene odlaskom u Veneciju. Brojali smo dane do polaska. Putujući razmišljala sam kako izgleda taj grad. Da li je sličan filmovima i slikama koje sam videla? Želela sam da osetim miris Italije. Ipak ništa u mojim mislima nije bilo tako magično kao sam grad. Oduševio me je kameni most, kanal, gondole. Savršen grad iz bajke je preda mnom sada. Nije bilo veće čarolije. Nisu mi smetali ni turisti, buka, smeh, cika. Sve se uklapa u savršenstvo Venecije. Zapravo, ljudi različitih nacionalnosti, boje kože, šareni i veseli uklopili su se u tu slagalicu. Crkva Svetog Marka je predivna. Trg je prepun golubova koji su uzivali, dok smo ih hranili. Prolazimo pored muzičara koji svojim talentom ulepšavaju taj dan u Veneciji. Sve je bilo kao u snu. Žao mi je što je došao kraj našem susretu. Venecijo, vratiću ti se! Ostaće memorisani i naši budući susreti. Anastasija Popović VIII razred
Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.