Na krilima mašte letim

Kada prodje dan, ja utonem u san, na krilima mašte letim, divna mesta da posetim. Iznad brda, iznad gora i beskrajnog plavog mora, čarolijom svakog dana letim iznad okeana. Svuda letim gde se setim, Ameriku da posetim, Meksiko, zemlju Maja i brazilskog papagaja. U Africi slikam slona, tigra, lava i kameleona. Ništa meni tad ne treba, samo parče plavog neba. U oblake da se vinem i da zvezde sa neba skinem, da mi put obasjava od Pariza i Atine, od Moskve do Argentine. Posećujem koridu u Madridu. U Egiptu piramidu. Italiju, čizmu sa juga, oko koje more vijuga. Od Rima do Bona, preko Beča i Londona. Na krilima mašte letim, daleke predele da posetim. II nagrada Jovana Uruković VIII razred
Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.