Doživela sam na snegu

Kada je pao sneg otrčala sam napolje. Videla sam da je priroda pobelela.

 

Pozvala sam Dragana da idemo na stazu gde se deca sankaju i klizaju. Poneo je svoje sanke i krenuli smo na brdo. Tamo su se deca radosno igrala na snegu. Seli smo na sanke i spuštali se više puta. Sanke su se zaletele i mi smo leteli spuštajući se niz stazu. Dragan se smelo spuštao sam. To meni nije išlo za rukom. On me je odgurnuo i ja sam pošla pravo na stazu. Dotrčao je i skocio u sanke koje su skrenule sa staze i udarile u drvo. U tom su se sanke okrenule i ja i Dragan smo se našli u snegu. Deca su se smejala i mi zajedno s njima.

Ovaj doživljaj necu nikad zaboraviti.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.