Doživljaj sa zimskog raspusta

Za vikend smo otišli kod bake na selo. Iznenada počeo je da pada sneg. Vetar je kovitlao sneg i pravio smetove. Sitne pahulje su neprestano padale, kao iz vreće i prekrile sve puteve.

 

Razmišljali smo o povratku. Tata je unosio mokre kablove da ih zagreje. Uzalud, auto i tad nije hteo da upali, niti da se pokrene. Moj tata se nije hteo predati. Pozvao je naseg komšiju da nam pomogne. Dogovorili su se da komšija upravlja traktorom, a tata upravlja kolima... Išli smo do centra sela. Rekli su nam da nema nikakvih smetnji. Spakovali smo stvari i posli za Negotin. Desetak kilometara smo išli normalno. Kasnije su nastali veliki smetovi i nismo mogli da pređemo jednu uzbrdicu. Vratili smo se kući... Rano ujutru tata je otišao da pogleda puteve. Spakovali smo stvari i pošli. Isli smo preko njiva, jer na putevima je bilo previse snega. Posle nekog vremena stigli smo u Negotin.

Tako je izgledalo moje dvodnevno putovanje.Ovaj dozivljaj ce mi ostati u sećanju.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

Pretraživanje

Pljusak

2°C

Beograd

Pljusak
Vlažnost: 89%
Vjetar: SZ brzine 28.97 km/h
Ponedjeljak
Uglavnom oblačno
0°C / 3°C
Utorak
Djelomično oblačno
-1°C / 2°C
Srijeda
Djelomično oblačno
-1°C / 3°C
Četvrtak
Sunčano
-1°C / 6°C

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".