Doživljaj sa zimskog raspusta

Za vikend smo otišli kod bake na selo. Iznenada počeo je da pada sneg. Vetar je kovitlao sneg i pravio smetove. Sitne pahulje su neprestano padale, kao iz vreće i prekrile sve puteve.

 

Razmišljali smo o povratku. Tata je unosio mokre kablove da ih zagreje. Uzalud, auto i tad nije hteo da upali, niti da se pokrene. Moj tata se nije hteo predati. Pozvao je naseg komšiju da nam pomogne. Dogovorili su se da komšija upravlja traktorom, a tata upravlja kolima... Išli smo do centra sela. Rekli su nam da nema nikakvih smetnji. Spakovali smo stvari i posli za Negotin. Desetak kilometara smo išli normalno. Kasnije su nastali veliki smetovi i nismo mogli da pređemo jednu uzbrdicu. Vratili smo se kući... Rano ujutru tata je otišao da pogleda puteve. Spakovali smo stvari i pošli. Isli smo preko njiva, jer na putevima je bilo previse snega. Posle nekog vremena stigli smo u Negotin.

Tako je izgledalo moje dvodnevno putovanje.Ovaj dozivljaj ce mi ostati u sećanju.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.