Jesen je lepa u mom selu

     Bez najave jesen je stigla u moje selo. Sve se žuti i šareni, a mi očarani dražima jeseni.

           . Priroda je darivala drveću nove, duge haljine u kojima se stapaju sve boje jeseni. Nemirni, razbacani listići trčkaraju livadom. Bakarne boje prostiru se po šumama,brdašcima i brežuljcima našeg kraja. Promrzle ptičice sleću na moj prozor tražeći hranu. Veverice skakuću, hitaju da sakupe još po koji orah i lešnik. Osećam  u vazduhu miris jeseni Dani su sve kraći i hladniji..Tmurni oblaci nagoveštavaju jesenju kišu. Vlažne grančice sa opalim lišcem padaju na zemljuPored sasušenog drveća pojavile su se  crvene pečurke. Dok koračam čujem pucketanje suvih grančica. Video sam srnu koja kao da je htela da skloni svoje mladunče od predstojeće zime i lovaca. U daljini ratari seju i oru oranice. Ja sakupljam jesenje lišće prelepih boja.Na času likovnog ćemo od lišća praviti razne životinje. Biće zanimljivo,baš se radujem!

     Ja volim jesen zato što je sve šareno i bajkovito.

                                                                                            Stojković  Aleksandar uc. 4. raz.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.