Ličnost koju posebno poštujem

Na svetu ima puno dobrih i loših ljudi. Svi treba da se vole i poštuju. Kao i svako dete, ja najviše volim svoje roditelje, a ličnost koju poštujem je moja učiteljica.

Kada sam polazio u prvi razred voleo sam da imam učiteljicu. Želja mi se ispunila. Moja učieljica je srednjih godina. Ima smeđu, kovrdžavu kosu i zelene oči. Zaista je dobra. Sa svakim učenikom je kao prijatelj. Na času lepo objašnjava i trudi se da nam ulije više znanja.

Dugi niz godina radi u našoj školi. Svakog dana putuje, ali se nikada ne žali na umor. Uvek je raspoložena za rad sa decom.

Žao joj je kad treba da da slabu ocenu. Zato uvek dopušta da dobri učenici pomažu lošijima. 

Moja učiteljica je zaslužila i više od poštovanja. Opismenila nas je i osposobila za dalje školovanje. Ponekad je slušam kako predaje i požalim da budem kao ona. Da volim decu i da se radujem svakom njihovom uspehu.

                                                                                                                                                 Branko  Aleksić

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.