Mama-najlepša reč

Od svih reči na svetu mama ima najlepše značenje.Nežnost,toplina bezgranična i bezuslovna ljubav.Samo jedna mama je htela da rodi baš mene.

  Moja mama je lepa i mila.Visoke je gradje.Ima lepu dugu kosu,umiljate oci i tople reči.Osećam koliko je mamina duša nežna i čista.Znam da me najviše voli na svetu.Kao malena iskrica,njen lik je uvek ispred moga lica.U njenim crnim očima dobrota blista..Uvek ume da razume,da mi pruži sve što mi treba,ume da se šali i da me razveseli.Ponekad se naljuti na mene za nestašluke moje.

  Kad se razbolim,nad likom moje majke nadvije se tuga.Bdi nada mnom i pokušava da prikrije neraspoloženje.U njenom glasu i pogledu oseća se brižnost.

  U slobodno vreme igramo se zajedno, veselo se družimo i to su nezaboravni trenutci za mene.Najviše volimo kad smo svi na okupu.Mama znam koliko me voliš i ja tebe od sveg srca volim.Mama je najlepša reč,ona ukrašava ceo moj život i svet.

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.