Moja omiljena životinja - konj Rastko

Prošle nedelje sam se upisao u konjički klub Beograd. Već duže vreme sam molio roditelje da me upišu, pošto obožavam konje. I ispunili su mi želju za rođendan.

 

Prvog dana sam došao u klub da se upoznam sa mojim trenerom Nikolom. Objasnio mi je šta ćemo raditi ove godine i poveo me u ergelu da mi pokaže mog konja. Moj konj se zove Rastko i star je 5 godina. Mogu reći da je još mlad. Ima crnu dlaku i prelepe crne oči, pravi je Vranac. Sedlo mu odlično pristaje i tada se pravi važan. Tada sam ga prvi put pomazio, prvo je zanjihao, a onda se smirio i nasmejao.

Naš prvi čas ja bio jako uzbudljiv. Zajahao sam ga i krenuli smo polako, Nikola je sve vreme koordinisao da ne krenemo brzo. Krenuli smo kroz obližnju šumu. Svo vreme mi je bilo lepo imao sam puno poverenja u njega. Vožnja je bila prelepa. Posle sam ga u štali timario i mazio.

I tako sam za rođendan dobio mog ljubimca. Obožavam ga i on mene, a i divno se družimo.

Nikola Petrović, Beograd

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.