Lik moje majke - pismeni sastav

Mnogo je dragih osoba u mom životu.Ipak uvek postoji neko ko se izdvaja,ko je ispred svih.Osoba koja je uvek uz mene i najdraži član moje porodice je moja majka.

     Moja mama se zove Andrijana.Ima smeđu dugu kosu,zelene sjajne oči i srednjeg je rasta.Spoljašnji izgled nije jedino što krasi najdražu osobu mog života.Ona je iznutra lepa.Njeno plemenito srce može svakog da razume.Duhovita je,rado prihvata šalu.U svakom društvu je prihvaćena. Ne pravi razliku u godinama,sve podjednako poštuje i u svako se društvo uklapa.Snage ima i energično se trudi da me izvede na pravi put.Za mene i mog starijeg brata Ivana učinila bi sve,kada nam je teško ona bira prave reči da nas uteši.Kada smo srećni delimo je svi zajedno. Volim moju mamu ,jer je uvek tu kada mi treba. Moja mama je mnogo vredna i radna, ustaje rano i nije joj teško da napravi ukusne kiflice i slatke kolačiće za svu decu u razredu.Ona veruje u mene, želi da postanem neko i nešto, za nju ništa nije nemoguće, bodri me i pomaže mi u svemu. Imamo isti ukus oko oblačenja, negujemo stil i obožavam sve što kupujemo.Mojoj mami ništa ne zameram,ponosna sam na moju mamu. Ponekad se ljuti na mene, ali brzo mi oprosti. Pomaže mi uvek i u dobru i u zlu.Ja volim što imam moju mamu.Ona voli mene i ja nju volim. Ona je najiskrenija osoba.

    U njenim očima sija moj lik.Moja mama je najvernija osoba u mom životu i jedini prijatelj koji me nikad neće izdati.

Tags:

Overall Rating (2)

5 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters

People in this conversation

Pretraživanje

Oblačno

0°C

Beograd

Oblačno
Vlažnost: 87%
Vjetar: IJI brzine 11.27 km/h
Srijeda
Djelomično oblačno
0°C / 5°C
Četvrtak
Uglavnom sunčano
-1°C / 7°C
Petak
Uglavnom sunčano
-1°C / 6°C
Subota
Djelomično oblačno
-1°C / 7°C

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".