Ima vremena da popravim ocenu

Mnoga moja pitanja su roditeljima bila smešna. Moju maštu sputavali su bakinim pričama a moje želje pripisivali nedozrelom detinjstvu. Tražili su sjaj mojih zenica u odbačenim slikovnicama. Moje misli su videli u raščupanim lutkicama. Moje suze pripisivali su maminoj glavobolji.

    Svaku tugu i bol treba hrabro podneti, jer ima vremena da se lepo vrati.Ima vremena da popravim ocenu, da drugi dan gledam TV i da drugog četvrtka idem u bioskop. Želim da što više saznam o životu, da se svemu radujem. Jer, ne može se svako roditi! I znam da je danas nešto što će brzo proći, da je sutra nešto što očekujem i želim, a juče-divne uspomene koje treba čuvati, pamtitiiiiii i nikad ne dozvoliti da te neko zlonameran omete.

                                                                                                            Ana Lazić

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.