Od kolevke pa do groba najlepše je đačko doba

Često sam slušala odrasle kako kažu: ,,Od kolevke pa do groba najlepše je đačko doba''. Pitala sam se zašto? Sada znam...

     Imam deset godina,idem u četvrti razred. Išla sam u vrtić i nosim lepe uspomene iz njega. Škola je nešto drugo, ona je krupnim slovima zapisana u meni. U školi sam naučila kako se piše i računa,ali sam naučila i mnogo više...Naučila sam kako se mašta, kako se voli, kako se postaje dobar čovek. U mom srcu je zapisana Sokobanja:sećam se naših šetnji,igranki, maskenbala...Uvek ću pamtiti velike i male odmore, sa malim nestašlucima i tajnama.

     Uvek ću se sećati moje učiteljice, koja je bila vesela i stroga, dobra i pravedna. Ona nam je zasadila korenje znanja. Iz njega sada izrasta zdravo i mlado drvo, koje počinje da cveta. Plodove ćemo brati kad budemo odrasli.

 Kada budemo učitelji, lekari,majstori ili inžinjeri...pričaćemo o najlepšem periodu provedenom u školi.

Tags:

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters

People in this conversation

Pretraživanje

Oblačno

2°C

Beograd

Oblačno
Vlažnost: 74%
Vjetar: IJI brzine 28.97 km/h
Petak
Oblačno
1°C / 5°C
Subota
Uglavnom oblačno
-1°C / 2°C
Nedjelja
Uglavnom oblačno
-4°C / -1°C
Ponedjeljak
Snijeg
-5°C / -3°C

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".