Ličnost koju ću pamtiti

    Opisaću vam mog mlađeg brata Pavla. Srećna sam što je mlađi od mene,jer mogu da brinem o njemu i da o njemu beskrajno govorim.

             Pavle ima četiri godine.Dok je još bio u maminom stomaku planirali smo da se zove Sava.Međutim... Rođen je jako sićušan dva dana nakon smrti Patrijarha Pavla. Zbog toga je dobio drugo ime. Mama je rekla malen naš Patrijarh Pavle, da duhom bude jak kao on. On ima krupne plavo-zelene oči, kosu svetlije boje i beo ten.Ima jako lep osmeh. Vesele je prirode. Jako je vrcav, radoznao i ponekad tvrdoglav. Pošto je najmlađi razmažen je i traži da stariji brat i ja uvek popustimo. Voli da gleda crtane filmove i da sluša muziku. Najdraža pesma mu je,,Ima jedna pećina stroga''. Voli da crta i da lista knjige o životinjama a to su mu najdraže igračke.

    Sa njim nikad nije dosadno. Svaki dan je uzbudljiv i veseo.

                                                              Sofija Lazić uč. 4. raz.

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.