Na početku četvrtog razreda

Tiho nečujno prošao je školski raspust.Sa sobom je odneo sve lepe dečije igre.

      Došao je dan polaska u školu.Sa nestrpljenjem sam očekivala susret sa drugaricama i učiteljicom.Dolaskom u školsko dvorište ugledala sam svoje drugarice.Prišla sam im.Potom smo zajedno ušle u učionicu.Naša stara učionica nas je dočekala raširenih ruku.Mi smo je pozdravili veselim žagorom.Mi,njeni učenici,sada na početku četvrtog razreda,vratili smo joj se odmorni i spremni za osvajanje novih znanja.U učionicu je ušla učiteljica.Pozdravila nas je svojim tihim i nežnim glasom,poželevši nam mnogo uspeha u četvrtom razredu.

     I eto nas na početku četvrtog razreda sa obećanjem da ćemo i ove školske godine biti vredni kao i prethodnih.

                                                                                                                                      Maja Krstić

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.