Oktobar mesec

Ja najviše od svih meseci volim oktobar.Vesele kapljice kiše se čuju.Prijala mi je jedna šetnja.Izašla sam.Priroda je dobila novi izgled.

  Sunce se sakrilo iza oblaka.Nebo je obojeno plavim bojama.Priroda se presvukla.Sve je u jesenjim tonovima.Na sve strane lišće je dobilo novi izgled.Zeleni listići polako nestaju,a sve više je zlatno-žutih i bakarnih.Hladan vetar nosi opalo i suvo lišće.Čuje se šuštanje lišća i pucketanje suvih grančica pod nogama.Uz jesenju melodiju lišće se razleti i šareni se ispred naših očiju.Svuda se vidi i oseća dah jeseni.Sve je božanstveno.U travi su se sakrile male pečurke,darovi prirode.Sve me podseća na paletu boja. U oktobru mi se najviše sviđaju predivne boje i u tome vidim lepotu i draž.

Tags:

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

Pretraživanje

Kupite lektiru za sve razrede osnovnih škola - brzo i povoljno!

CVedro

15°C

Beograd

CVedro
Vlažnost: 67%
Vjetar: JZ brzine 11.27 km/h
Nedjelja
Oblačno
12°C / 21°C
Ponedjeljak
Pljusak
10°C / 15°C
Utorak
Pljusak
8°C / 11°C
Srijeda
Kiša
6°C / 11°C

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".