Pozna jesen

Jesen je sa veselim kapljicama kiše doskakutala u park.Priroda je dobila novo odelo.

         Tužno i uplakano drveće polako gubi svoje nežne,žuto-zelene listiće i smrzava se na jakom i hladnom vetru.Poneki promrzli pešak prodje parkom i sedne na klupu da se malo odmori pa ubrzano krene dalje.Veverice uzimaju poslednje orahe i užurbano ih nose do skrovišta.Reka tužno žubori i nosi opalo lišće.Na granama su još ostali najuporniji listići koji čekaju da ih vetar odnese.Pas lutalica trči parkom i kao da pozdravlja golo i tužno drveće.Promrzle ptice proleću između drveća skupljajući se u jata i nastavljajuci put ka jugu.

     Pozna jesen miriše i ima svoje čarolije.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.