Na početku četvrtog razreda

Na letnjem raspustu mi je bilo lepo. Bila sam na crnogorskom primorju. Vreme sam provodila u igri i čitanju knjiga. U sebi sam priželjkivala da što pre pođem u četvrti razred. Pripremala sam knjige,pribor,sredila lektiru i sve ostalo. Moja sestra je ove godine đak prvak. Pričala sam joj o prvom susretom s našom školom.

          Došao je taj dan prvi septembar. Ja i sestra smo obukle svečane haljine i pošle u školu. Očekivala sam da sretnem svoje drugare i razmišljajući o tome iznenada sam srela grupicu svojih drugara.Bila sam uzbuđena i srećna. Pozdravila sam se s njima i razgovarali smo malo o školskoj lektiri.Školsko zvono je zazvonilo. Pošli smo u učijonicu i seli u klupe Ne birajući mesta sela sam u klupi s mojom drugaricom Milenom. Ušla je učiteljica, pozdravila nas i nasmejala se. Sve to mi je izgledalo kao nov i lep početak. Samo tog lepog dana nisam videla moju imenjakinju Nedu.

       Lepo mi je kad sam u školi s mojim drugarima i učiteljicom.

Tags:

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

Pretraživanje

Oblačno

2°C

Beograd

Oblačno
Vlažnost: 74%
Vjetar: IJI brzine 28.97 km/h
Petak
Oblačno
1°C / 5°C
Subota
Uglavnom oblačno
-1°C / 2°C
Nedjelja
Uglavnom oblačno
-4°C / -1°C
Ponedjeljak
Snijeg
-5°C / -3°C

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".