Na početku četvrtog razreda

Na letnjem raspustu mi je bilo lepo. Bila sam na crnogorskom primorju. Vreme sam provodila u igri i čitanju knjiga. U sebi sam priželjkivala da što pre pođem u četvrti razred. Pripremala sam knjige,pribor,sredila lektiru i sve ostalo. Moja sestra je ove godine đak prvak. Pričala sam joj o prvom susretom s našom školom.

          Došao je taj dan prvi septembar. Ja i sestra smo obukle svečane haljine i pošle u školu. Očekivala sam da sretnem svoje drugare i razmišljajući o tome iznenada sam srela grupicu svojih drugara.Bila sam uzbuđena i srećna. Pozdravila sam se s njima i razgovarali smo malo o školskoj lektiri.Školsko zvono je zazvonilo. Pošli smo u učijonicu i seli u klupe Ne birajući mesta sela sam u klupi s mojom drugaricom Milenom. Ušla je učiteljica, pozdravila nas i nasmejala se. Sve to mi je izgledalo kao nov i lep početak. Samo tog lepog dana nisam videla moju imenjakinju Nedu.

       Lepo mi je kad sam u školi s mojim drugarima i učiteljicom.

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.