Pismeni sastav: Pričam svoj doživljaj sa letovanja

  Za letnji raspust sam bila kod bake u selu.

   Jednog dana sa mamom i tatom kolima smo pošli u selo.Prolazili smo pored mnogih bašti,njiva,šuma i pored jednog manastira.Kad sam stigla u selo pozdravila sam se s bakom.Tata je trebao da ide za drva.Pošli smo svi zajedno.Tata mi je pokazao Jaseničku reku.Dok je tata sekao drva,ja sam se kupala na reci.Voda nije bila duboka,ali je bila prijatna i topla.Ja sam se bućnula u vodu više puta.Htela sam da mi kosa bude mokra.Zatim sam sedela ispod jedne vrbe.Radoznalo sam posmatrala male ribice.Voda je u blizini izvirala,a ljudi su s pumpama koristili vodu za zalivanje.Čulo se zujanje motorke.U blizini se prostiralo zelenilo na jednoj padini.Moj tata je traktorom i sajlom vukao čitava stabla.Sekao ih je i na kraju smo tovarili drva.

    Taj doživljaj će mi ostati u lepom sećanju.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.