Pismeni sastav: Moja omiljena životinja

  Moja omiljena životinja je pas.Njegovo ime je Reks.Reks nema rasu.Dobila sam ga od komšinice za rođendan.Mnogo mi se dopao na prvi pogled jer je bio mali i debeljuškast i odmah mi je prišao.

   Reks ima malu glavu i kratke uši i bele je boje.Niskog je rasta ,sa kratkim nogama i malim repom.Dlaka mu je bela i sjajna na suncu.Moj pas je vredan i svaki put mi donese loptu kad mu je bacim.Vesele je prirode i uvek je radostan i srećan.Kada se raduje on glasno laje,širom otvori oči i počne da mrda repom.Kad je ljut reži i penje se na ogradu.Ne voli mačke i uvek ih juri i laje na njih.Voli da se igra i skakuće na ljude.Reks jede sve što mu ja dam.Jednom kad sam se vracala iz škole blizu  moje kuće bili su psi lutalice.Oni su počeli da laju i da trče zamnom.I onda se pojavio Reks i ja se više nisam bojala.Pokazao se kao pravi prijatelj.

      Meni mnogo znači što ga imam jer kad sam tužna uvek se poigram sa njim i on me razveseli.

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.