Pismeni sastav: Naši školski doživljaji

 Svako ima svoj školski doživljaj i svaki se razlikuje.Pričaću vam o mom školskom doživljaju.

     Hteo sam da što pre pođem u školu jer nisam voleo da spavam.To se konačno desilo.Bio sam iznenađen i kucalo mi je srce i kucalo,kucalo.Upoznao sam nove prijatelje.Prvi dan u školi,koliko se ja sećam ,je bio odličan.U prvom razredu smo učili mnogo tih lakih stvari.Na primer, iz matematike smo učili sabiranje i oduzimanje.To je bilo lako.Premeštajući se od klupe do klupe,premestio sam se kod svog budućeg najboljeg prijatelja Vasilija.Nisam ni znao,ni očekivao,a ni mislio da mi je on najbolji prijatelj.Prvi put pored njega u klupi,postideo sam se.Sve se promenilo kad smo se navikli.I kad pre stiže letnji raspust.U prvom razredu sam zaključio da je prijateljstvo najveće blago.Drugi razred je bio malo teži.Pretpostavljam da smo se mi malo uplašili kad smo učili do broja 100.Nekoliko dana kasnije bilo je prosto kao pasulj.U drugom razredu su nas dočekali novi laminati,table i zidovi.Jedina stvar,koja mi se i dan danas ne sviđa je to što smo morali da se izujemo kada bi ulazili u učionicu.Tada je bio moj rođendan.Kada je prošao imali smo zimski i prolećni raspust.Kad je prošao moj rođendan,odmah sam poželeo da krenem u treći razred.Moji roditelji su se obradovali zbog velikog broja petica.Ponovo rođendan!Bilo je zastrašujuće kada smo učili do broja 1000.Uhvatila me je panika.Nešto sam mnogo spavao na likovnom,ne donosim uvek crteže,ali mislim da sam sad postao aktivniji.Danas sam spreman da pročitam ovo.Zaključio sam da je meni literarni zadatak uvek bio najbolji!

     Škola je najveće blago zato što u njoj možeš da sve saznaš i to na najzabavniji način.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.