Pismeni sastav: Rajačke pimnice

Bio je to poseban utorak,nastavnik likovnog nam je zadao zadatak da nacrtamo plakat za Rajačke pimnice,a za uzvrat,neko od nas će dobiti nagradu za najbolji rad jednodnevni izlet do Rajačkih pimnica,druga nagrada je podrazumevala slikarsku opremu.

        Imali smo dosta vremena za taj rad.Jako me je zaintrigirala prva nagrada,pa sam sa uzbuđenjem krenuo na zadati zadatak,odnosno crtanje plakata.Na plakatu sam nacrtao burad sa čašom vina i flašom,a iznad buradi je stajao primamljiv naslov,,Najbolje vino na svetu''.Nakon nekoliko nedelja nastavnik me je obavestio da sam osvojio ono što sam dugo iščekivao,prvu nagradu,jednodnevni izlet do Rajačkih pimnica.Došao je i taj dan.Video sam mnogo starih i urušenih pimnica,ali i onih uređenih u etno stilu u kojima su se nalazili buradi puni vrhunskog vina.Burad je oslikana ikonama i motivima groždja.

Rajačke pimnice će mi dugo ostati u sećanju,i nadam se da ću ih ponovo obići,jer je za  mene to predivno iskustvo,naročito kada se trud isplati.Zato je moja poruka drugima da rade,učestvuju i vole školu.

Tags: ,

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

Pretraživanje

Oblačno

2°C

Beograd

Oblačno
Vlažnost: 74%
Vjetar: IJI brzine 28.97 km/h
Petak
Oblačno
1°C / 5°C
Subota
Uglavnom oblačno
-1°C / 2°C
Nedjelja
Uglavnom oblačno
-4°C / -1°C
Ponedjeljak
Snijeg
-5°C / -3°C

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".