Utihnule su staze moga parka

Jednoga dana kada sam prolazila kroz park osećala sam se nekako čudno.Odmah sam znala zašto se tako osećam.U parku je vladala nekakva čudna tišina.

Zastala sam i počela da osluškujem.Nije bilo prolaznika ni šetača.Nisu se čuli uobičajni glasovi dece ni njihov osmeh,pa čak i veseli cvrkut ptica koji se obično čuje.Sve je bilo mirno i pusto.Drveće je ogolelo,a njegovo lišće prosulo se na prelepe staze parka.Vladala je neka čudna tišina.Stajala sam tako nasred parka i razmišljala šta se to događa.Na nebu tužne i crne ptice su proletale.Umotani prolaznici su brzo koračali.I najednom  do mog nosa dopirao je meni već dobro poznat miris pozne jeseni.

  Odmah sam shvatila zašto se tako osećam.Dolazila je pozna jesen.Tiho se došunjala u moje selo i u prelepe staze parka.

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.