Pismeni sastav: Oktobarske boje

Oktobarske boje stigle su i u moj kraj.Oktobar je doneo sa sobom promene i jesenje boje.

 

Krošnje imaju  nove ogrtače.Dok vetar njiše granje,raznobojni listići šapuću svoje tajne.Šume krase listovi:zlatni,srebrni,crveni,narandžasti,žuti,bakarni i žuti.U vazduhu se oseća miris opalog lišća.Trava se presijava na jutarnjem suncu,prošarana je opalim lišćem podseća na ćilim protkan zlatnim nitima.

Ljudi ubiraju razne plodove.Mirisne žute dunje,sočne jabuke se uveliko beru.Sve divlje životinje dopremaju u svoja tajna skrovišta hranu:orahe,lešnike i razne semenke. Oktobarske boje i šum vetra prisutni su svuda.Moj kraj je najlepši u oktobru,zato što je sve čarobno.

Utihnule su staze moga parka

Stižu oktobarske boje

Oktobarske boje u mom kraju

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.