Pismeni sastav: Oktobarske boje u mom kraju

Stigla je jesen u moj kraj.Sa sobom nosi paletu raskošnih boja.Sva priroda menja boje.

  Sunce se skriva iza tmurnih oblaka i sporo probija kroz oblake koji su češći ukras jesenjeg neba.Punu korpu boja oktobar je prosuo po drveću.Parkovi liče na začarane dvorce.Krošnje drveća su obukle zlatno žute i bakarno crvene haljine i tako se naginju jedna ka drugoj kao da šapuću jesenje tajne.Grane drveća su pune zrelih ukusnih plodova koji se presijavaju kao šarene perle.U baštama cvetaju poslednje ruže i čine jesen još bogatijom.Tek po koja lasta proleti kao da uživa u oktobarskim bojama.Vetar se igra raznobojnim lišćem .Gde god se okrenes boje su predivne.Naš kraj je najlepši u oktobru.

  Ja najviše volim oktobar jer donosi zrele plodove i raskošan je svojim bojama.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.