Čuvajte najbolju drugaricu

Čuvajte najbolju drugaricu,jer kad ona ode otišlo je sve.Sve priče.Svi snovi.Sav onaj bol u stomaku od smeha.Nestaje osoba na koju ćeš se nasloniti kada ti je teško.Koja će te zagrliti.Osoba koju ćeš prvu nazvati kad ti nešto ne ide,ili,kada ti se nešto lepo desi da podeliš to sa njom.Ja sve to imam u jednoj osobi.Osobi koju sam smatrala sestrom.Osobi koja je moja mama smatrala drugom ćerkom.Osoba koja se samo za dva minuta nacrta pored mene kada mi treba da nečije rame napunim suzama.sa Jelenom Stefanović

                                          Jelena Jeka Davidović

Tags:

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.