Draga naša učiteljice

Draga naša učiteljice,

Najpre jedno veliko HVALA, za lepe reči s kojima ste nas dočekali u prvi razred. Hvala za svako naučeno slovo i broj, za svako minus i plus. Hvala na razumevanju svih naših nestašluka. Hvala i za takmičarski duh koji ste nam izgradili. Hvala na znanju koje ste nam dali, hvala za sve petice, četvorke, trojke,a i za dvojke i jedinice, iako ih je bilo malo. Hvala za svaki Vaš osmeh i pohvalu. Hvala za sve putokaze u učenju.

U našem daljem obrazovanju učestvovaće još mnogo nastavnika i profesora, možda i doktora nauka. Ali kad nas životi odnesu na različite strane sveta, kad budemo odrasli ljudi, uvek ćemo ponosno pričati o našoj učiteljici Zenović Nadi.

                                                                   Vaši učenici generacije

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.