Rastanak sa učiteljicom

Prolazi polako jedan period u mom životu, prolaze dani  leta,prolaze sa tim letom moje mlade godine.

Dolazi prvi rastanak koji će doneti možda prvu težu suzu u mom oku. Ovih dana završavam druženje sa učiteljicom. Rastajem se sa svojim najvećim prijateljem u ranoj mladosti sa težnjom da budem kao ona. Ona je bila moj idol. Bila je ta sa kojom sam upoređivala sebe i želela da budem kao ona. Ona nam je pružila prva shvatanja o svemu malo širem,ona nam je pomogla da smelo koraknemo u svet nauke. Zato nam je danas tako teško što se rastajemo od nje, jer će sigurno u njenom oku zablistati suza.

Ona je uvek volela svoje učenike i davala im sve od sebe.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.