Jedan član moje porodice

Živim u porodici sa mamom,bratom i tatom.Sve njih mnogo volim i oni vole mene.Svi mi pružaju mnogo ljubavi i pažnje,ali ipak mamu volim najviše.

Moja mama se zove Dragana.Ona je srednje visine,ima smeđu kosu i nežno sjajne oči koje me uvek prate.Ruke moje mame su radne,tople,nežne i meke.Kad me mama miluje dok zaspim ja osećam koliko me voli.Toplim poljupcima mene moja mama svako jutro budi za školu.Srce moje majke je puno ljubavi,nežnosti i razumevanja za moje nestašno detinjstvo.Uvek kad se razbolim moja mama noćima ne spava.I ako puno radi uvek nađe vreme da me sasluša kad ja imam nešto da joj kažem.Ponekad je mama i ljuta,ali uvek za to postoji razlog.Često na licu moje mame vidim i suzu,jer je mnogo osećajna.Mene moja mama uči da budem pedantna,radna,da se družim i volim prijatelje.Mama je uvek tu da mi pomogne oko težih zadataka,da me podrži u svemu,da me nauči lepom i kulturnom ponašanju.

Zato što je moja mama uvek tu da mi pomogne,što me svakog jutra sa osmehom ispraća u školu i poželi sreću i zbog svega što čini za mene,ja je volim najviše na svetu.

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.