Lepota proleća

Proleće je svojim dolaskom sve probudilo.Svojom zelenom bojom okitilo je celu prirodu.

Cvetne livade su zamirisale.Vredne pčele,ose i leptiri lete i u letu biraju na koji šareni cvet da slete.Sunce je probudilo mrava i cvrčka,koji šetaju po livadi.Na proplancima pored olistalih šuma čobani čuvaju stado ovaca.Iz ozelenelih šuma čuje se veseli cvrkut ptica.Na sve strane širi se opojni miris jorgovana.Laste i rode lagano doleću s juga i traže svoja napuštena gnezda.Bašte su se okitile šarenim cvećem:lalama,zumbulima,ljubičicama,ružicama i dr..Potoci i reke su nabujali i njihov žubor širi se prirodom.Sunce svakoga dana sve jače sija .Volim da posmatram kako se priroda menja.

Zbog toga što je priroda u proleće najšarenija i prepuna najlepših mirisa,proleće je moje najmilije godišnje doba.

 

 

Pretraživanje

Na portalu Kafica magazin možete pročitati sve sto vas zanima iz oblasti lepote i zdravlja, mode, fitnesa, zdrave ishrane, poezije... Nastojimo da vam pružimo mnogo zanimljivih i različitih sadržaja u kojima ćete uživati uz vruću ili osvežavajuće ledenu kaficu. Kreirajmo zajedno ovaj portal!

Trenutno je u izradi forum, pišite nam o čemu bi voleli da čitate kao i šta biste podelili sa drugim "kafoholičarima".

Copyright © Kafica Magazin - opuštajuće teme uz kaficu. All right reserved. Zabranjeno je svako kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje sadržaja sa sajta. Svako kopiranje sadrzaja će biti sakcionisano.